Mačkov podrum u Panorami – najava

promocija-Mackov podrum-13x18-web (2)

Prošlo je mesec i po dana od prvog kragujevačkog salona vina, i polako se „sleže tlo“  posle ovog sjajnog događaja koji je odjeknuo i pobrao komplimente širom srpske vinske javnosti. Bila je potrebna mala pauza da se srede utisci, što je rezultiralo nekom vrstom zatišja kada su vinski događaji u Kragujevcu u pitanju.

Na radost ovdašnjih enofila, i onih iz okoline, restoran Panorama je odlučio da prekine ovu vinsku tišinu, tako da imam zadovoljstvo da već za naredni četvrtak (21. 5. 2015, u 20 časova) najavim nastavak serije večeri posvećenih slaganju vina i hrane, koje se održavaju i u ovom prestižnom kragujevačkom restoranu.

Tom prilikom ćemo imati priliku da degustiramo 5 vina vinarije  Mačkov podrum, uklopljenih s majstorijama Panoramine kuhinje. Jedno od vina na meniju će biti i sasvim novi sovinjon blanc iz ovog podruma.

Sava Mačak nas je već navikao da od promocija svojih vina pravi male spektakle, a za ovo veče nam je pripremio nastup tango plesača.

Tango i vino? Zvuči nekako logično…

Ostaje mi samo da pozovem i ostale vinare da slede Savin primer i da − osim vina − u ovakvim prilikama posetiocima degustacija ponude i neko dodatno zadovoljstvo.

Vino to zaslužuje.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.