Parker ponovo odlično ocenio vina vinarije Tikveš!

U sredu, 30. 3. 2016, u vinoteci Podrum novi vinskim medijima predstavljena su vina koja su dobila visoke ocene Wine Advocate Roberta Parkera. Eminentni enolog i vinski konsultant Tikveša, Filip Kambi, koji radi na ovim vinima predstavio je pristup izrade vrhunskih vina svetskog kvaliteta.

Robert Parker, jedan od najpoznatijih vinskih kritičara i jedan od najuticajnijih ličnosti u vinskom svetu i njegov Wine Advocate objavio je nove visoke ocene za čak sedam vrhunskih vina iz vinarije “Tikveš”.

U najnovijem izdanju časopisa „Wine Advocate“, objavljene su ocene za crvena vina “Bela Voda” i “Barovo” berba 2013., kao i za bela vina iz berbe 2014. godine. Prvi put je ocenio i vina ekskluzivnog brenda “Domaine Lepovo” kao što su: Domaine Lepovo Grand Cuvee 2013. Domaine Lepovo Pinot Noir 2013. i Domaine Lepovo Chardonnay berba 2014. godina.

Druženje koje je ovom prilikom vinarija Tikveš organizovala bilo je sjajna prilika da degustiramo pomenuta vina i da se još jednom i sami uverimo u  opravdanost visokih ocena koje su dobila.

Bilo je uživanje biti deo čitavog programa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.